آموزش قهوه | بروئینگ – دم‌کردن قهوه

آموزش قهوه آموزش قهوه ، مهارت های دم کردن قهوه در دو سطح پایه و پیشرفته برگزار می شود سطح پایه سطح یک این دوره معرفی می شود به علاقه مندانی که هیچ تجربه و اطلاعاتی درباره قهوه و دم کردن ندارند در این دوره  آشنایی با قهوه و شناخت لازم در هر مرحله از مسیر قهوه برای رسیدن به بالاترین کیفیت از مزرعه تا فنجان   شناخت روشهای مختلف دم کردن قهوه – کمکس ، ایروپرس ، سایفون ، ایبریک ، فرنچ پرس   مهارت های اصلی و تجهیزات لازم برای تولید یک قهوه عالی   نظریه عصاره گیری

ادامه مطلب
آموزش قهوه

آموزش قهوه | مهارت‌های باریستا

آموزش قهوه آموزش قهوه ، مهارت های باریستا در دو سطح پایه و پیشرفته برگزار می شود سطح پایه آموزش قهوه ( باریستا ) سطح پایه ی این دوره پیشنهاد می شود به علاقه مندانی که به تازگی وارد صنعت قهوه شده اند و تجربه ی کاری با مفاهیم باریستا را ندارند و قصد دارند در سطوح پیشرفته گام بردارند آشنایی با قهوه و شناخت لازم در هر مرحله از مسیر قهوه برای رسیدن به بالاترین کیفیت از مزرعه تا فنجان و شناخت و تنظیم آسیاب قهوه و تهیه اسپرسو و آموزش پایه ای منو کافه ی استاندارد از مباحث

ادامه مطلب
آموزش قهوه