پترا

Petra Roasting Co. پترا همگام با موج جهانی قهوه در استانبول استانبول در حال شکوفایی قهوه اسپشیالتی است. و یکی از مکان‌هایی که پیشتاز این مسئولیت است، پترا – Petra Roasting Co. است. در محل آپارتمان سلنیوم – Selenium، بلوار باربادوس، در Gayrettepe، که در گالری و مغازه‌ی Muse Collective واقع است. فضا، به تنهایی زیبایی خودش را دارد. در حالی که از نوشیدن قهوه‌ی تازه رُست خود لذت می‌برید، می‌توانید شگفت‌زده و سرگردان از اشیا جالب باشید، می‌توان به یک مرسدس بنز آنتیک و یک قایق بادبانی اشاره کرد، که در میان بسیاری از اشیا هنری، که اغلب برای

ادامه مطلب
پترا

24/7 KEIYA TAKAHASHI

7:00 دوش می‌گیرم و یه لیوان آب گازدار می‌نوشم تا کمکم کنه که بیدار بشم. هر دوشنبه، کاپینگ تولیداتمون رو تو رُستری برگزار می‌کنیم. مطمئنا شب قبلش چیزی با ادویه‌ی زیاد یا طعم قوی، نمی‌خورم و صبحش مسواک می‌زنم تا پالت زبانم آماده باشه. 8:00 با دوچرخه به سمت رُستری میرم. رکاب زدن ۲۰ دقیقه‌ای منو از میان راه زیبای سرشار از شکوفه‌های گیلاس عبور میده، و یه گرم کردن عالی برای شروع روزمه. هوای اینجا عالیه، مخصوصا تو بهار، وقتی شکوفه‌ها هستن. 9:00 به رُستری که می‌رسم، بویلر رو روشن می‌کنم و تا آب جوش بیاد شروع به تمیزکاری

ادامه مطلب
کاپینگ کیا تاکاهاشی

ایروپرس – راهنمای قهوه

چگونگی دم کردن ایروپرس با مشخصات طعمی متفاوت قهوه صبح شما چه طعمی دارد؟ با ایروپرس ، به حال شما بستگی دارد. یکی از بهترین ویژگی‌های این وسیله‌ی نمادین، تطبیق‌پذیری آن است. با یک روش، بادی و غلظت بالاتر – مشخصه‌‌ی طعمی شبیه به فرنچ پرس – بدست می‌آورید. به روش دیگر، می‌توانید شفافیت بیشتری در دم کردن بدست آورید – چیزی شبیه به روش pour-over. برای بدست آوردن روش‌های متفاوت تهیه قهوه با ایروپرس، سراغ Ben Jones، قهرمان مسابقات ایروپرس آمریکا در سال ۲۰۱۶، و عضو تیم آموزش Batdorf & Bronson Coffee Roasters رفتیم. او پذیرفت تا درباره‌ی دست‌یابی

ادامه مطلب
ایروپرس

کمکس – تاریخچه و روش دم‌ کردن

داستان پشت طراحی زیبای کمکس چه کسی گفته که یک شیمیدان نمی‌تواند طراحی یک روش دم‌ کردن قهوه را به عهده بگیرد؟ کمکس یک روش کلاسیک و با شکوه برای دم‌ کردن قهوه است که توسط Peter J. Schlumbohm یک شیمیدان آلمانی طراحی شده است. به نظر دستگاهی میرسد که با جنبش جدید موج سوم قهوه وارد بازار شده اما این دستگاه از سال ۱۹۴۱ در حال تولید است. Schlumbohm صاحب ۳۰۰۰ اختراع ثبت شده است، اما کمکس – Chemex – و کتری آب از مشهورترین اختراعات او هستند. این دو حتی بخشی از مجموعه‌های دائمی، در برخی از موزه‌‌ها

ادامه مطلب
کمکس-دم-کردن-قهوه

تهیه قهوه – قسمت دوم

تهیه قهوه تهیه قهوه یعنی یه دنیا حرف. بعد از همه‌ی این اتفاقات، بعد از ورود دنیای قهوه‌ جهان به موج سوم – و من میگم دنیایی از طعم‌ها، مزه‌ها و عطرهای شگفت‌انگیز. حالا مهم اینه که شما چی دوست دارین. دلتون میخواد قهوه‌تون شکلاتی، دودی یا فندقی باشه یا بتونید عطر پرتقال و لیمو رو توش احساس کنید، یا بخواید حتی گل‌های مختلف رو زو زبونتون احساس کنید، یا علاقه دارید به شیرینی نیشکر یا زردآلو که قهوه‌تون رو متمایز کنه. چرا که قهوه، یه دنیا از طعم‌هاست. مثل طعم‌های مختلف سیب. از سیب سبز تا گلاب و سرخ

ادامه مطلب
تهیه قهوه قسمت دوم

تهیه قهوه – قسمت اول

تهیه قهوه باریستا تهیه قهوه داستان درازی دارد. برای خود من، چندین سال پیش همیشه سوال بوده که قهوه‌ای که سفارش میدم دقیقا از چی تشکیل شده، اینکه چرا نمیشه تو خونه یه همچین قهوه‌ای رو داشته باشم. اینکه چرا هر کافه‌ای که فرانسه یا آمریکانو سفارش میدم یه چیز متفاوت رو میزم میبینم و چرا هر کدوم طعم و حس متفاوتی داره. کاپوچینو چه فرقی با بقیه قهوه‌ها داره و چطور میشه یه کافه به خاطر خراب بودن ماشین اسپرسو، اسپرسو سرو نکنه اما کاپوچینو داشته باشه (!). تا اینکه سالها بعد مفهوم باریستا وارد دنیای قهوه‌ی ایران شد.

ادامه مطلب
تهیه قهوه

مدیر بودن | جسیکا گادفری

قهوه اسپشیالتی تا مدیریت وقتی برای اولین بار یک قهوه را تهیه کردم و فروختم، ۱۵ سال داشتم. احتمالا یک کاپوچینو بود – فوم خشک، اسپرسوی سوخته‌ای که طی چند ثانیه از پرتافیلتر جاری می‌شد و نتیجه‌ی نهایی خیلی سخاوتمندانه با دارچین گارنیش می‌شد. سال ۱۹۸۸ بود و نیوزلند در میان رکود ناگهانی بود که باعث شد دولت نئولیبرال، تصمیم به اجرای اصلاحات بیشتر بگیرد که در نتیجه، کشور از یک اقتصاد محافظه‌کارانه در اوایل دهه‌ی ۱۹۸۰، به یکی از بازترین مدل‌های اقتصادی در سراسر دنیا، در طول تنها یک دهه، تبدیل شود. این زمان یک تغییر بزرگ بود. کلمه‌هایی

ادامه مطلب
قهوه

طرز تهیه قهوه

طرز تهیه قهوه طرز تهیه قهوه ، مسئله‌ای است که بسیاری از مردم جهان با آن سر و کار دارند. برای تهیه‌ی قهوه روش‌های مختلفی وجود دارد که در این مقاله تلاش می‌کنیم که به چند روش مختلف برای دم‌کردن قهوه اشاره کنیم.  جوشانده قهوه یکی از روش‌های تهیه قهوه که جز روش‌های قدیمی می‌باشد جوشاندن آن است که در کشورهایی مانند ترکیه و ایران و بسیاری دیگر از کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این طرز تهیه قهوه ، آن را به همراه آب داخل قوری می‌ریزند و اجازه می‌دهند آب و قهوه به جوش بیاید. طرز تهیه

ادامه مطلب
طرز تهیه قهوه

کافه و هنر

کافه و هنر | بررسی کافئین وقتی در یک کافه نشسته‌اید و به اطرافتان نگاه می‌کنید، تمایل دارید که به دیوارها نگاه کنید، که اگر آجرکاری اکسپوز نباشد، هنری را نمایش می‌دهند. آثار هنرمندان معمولا برای نمایش و فروش بر روی دیوارها نصب هستند. و یک رویه‌ی جدیدی نسبت به نمایش آثار معاصر در حال به وجود آمدن است که با به وجود آمدن گالری‌ها در کافه‌ها دوبرابر شده است. ابتکارهای جدید هم‌چنین شاهد میزبانی کافه‌ها از کلاس‌های هنری، مثل نقاشی، چاپ لینو، رنگ روغن و صحافی کتاب است. در موج سوم قهوه، هنر هم مثل واژه‌هایی چون « آرتیزان

ادامه مطلب
کافه و هنر

تاثیر تخمیر بر کیفیت قهوه

تخمیر قهوه و تاثیر آن بر کیفیت قهوه در سال ۲۰۱۵، Sasa Sestic با قهوه‌ای که توسط محلول کربنیک، به عنوان یک متد تخمیر قهوه خلاقانه شسته شده بود، قهرمان مسابقات جهانی باریستا شد. دو سال بعد مزارع قهوه‌ی خودش را خرید و در نتیجه حتی بیشتر به تخمیر علاقه‌مند شد. یک ماه قبل در Re;co بوداپست، درباره‌ی تاثیر کنترل تخمیر بر روی تشکیل طعم‌ها، کیفیت قهوه و قیمت ثابت قهوه سخنرانی کرد. چرا باید درباره‌ی تخمیر قهوه صحبت کنیم؟ چیزی که Sasa نسبت به آن قاطع است این است که ما اطلاعات کمی درباره‌ی تخمیر داریم – اما این

ادامه مطلب
تخمیر قهوه