آموزش قهوه
آموزش قهوه ، مهارت های دم کردن قهوه در دو سطح پایه و پیشرفته برگزار می شود
سطح پایه
سطح یک این دوره معرفی می شود به علاقه مندانی که هیچ تجربه و اطلاعاتی درباره قهوه و دم کردن ندارند
در این دوره
آشنایی با قهوه و شناخت لازم در هر مرحله از مسیر قهوه برای رسیدن به بالاترین کیفیت از مزرعه تا فنجان
شناخت روشهای مختلف دم کردن قهوه – کمکس ، ایروپرس ، سایفون ، ایبریک ، فرنچ پرس
مهارت های اصلی و تجهیزات لازم برای تولید یک قهوه عالی
نظریه عصاره گیری
آشنایی با چارت بروئینگ
تمرین و تحلیل سنسوری و شناخت طعم ، مزه و بو
شناخت آسیاب قهوه
آشنایی و تعریف اصطلاهات تخصصی بروئینگ
آشنایی با مسابقات بروئینگ در جهان
را خواهید آموخت
هزینهی دوره: 1,500,000 تومان
مدت دوره: سه روز
سطح پیشرفته
سطح دو این دوره معرفی می شود به علاقه مندانی که سطح یک را گذرانده یا آشنایی کامل با سرفصلهای سطح یک را دارند و قصد دارند تا سطح پیشرفته ادامه دهند
در این دوره
\معرفی مهارت های پیشرفته و تجهیزات لازم برای تهیه یک قهوه عالی
توانایی کنترل راهبردی قهوه و جابجایی نقطه ای در بروئینگ چارت
شناخت جرمهای غیرمحلول در آب و تاثیر آن روی اسیدیته
درک و اهمیت by-pass و تاثیر آن روی دم کردن
مراحل روست و تمرین طعمی آنها
تاثیر و تمرین عصاره گیری متفاوت روی طعم
درک و تاثیر دما و آشنایی با قهوه ی دمی سرد
شیمی قهوه
آب و قهوه – شناخت و تاثیر شیمی آب روی قهوه ی دم شده
را خواهید آموخت
هزینهی دوره: 2,000,000 تومان
مدت دوره: دو روز