آموزش قهوه | بروئینگ – دم‌کردن قهوه

آموزش قهوه

آموزش قهوه ، مهارت های دم کردن قهوه در دو سطح پایه و پیشرفته برگزار می شود

سطح پایه

سطح یک این دوره معرفی می شود به علاقه مندانی که هیچ تجربه و اطلاعاتی درباره قهوه و دم کردن ندارند

در این دوره

 آشنایی با قهوه و شناخت لازم در هر مرحله از مسیر قهوه برای رسیدن به بالاترین کیفیت از مزرعه تا فنجان

  شناخت روشهای مختلف دم کردن قهوه – کمکس ، ایروپرس ، سایفون ، ایبریک ، فرنچ پرس

  مهارت های اصلی و تجهیزات لازم برای تولید یک قهوه عالی

  نظریه عصاره گیری

  آشنایی با چارت بروئینگ

 تمرین و تحلیل سنسوری و شناخت طعم ، مزه و بو

  شناخت آسیاب قهوه

  آشنایی و تعریف اصطلاهات تخصصی بروئینگ

  آشنایی با مسابقات بروئینگ در جهان

را خواهید آموخت

هزینه‌ی دوره: 1,500,000 تومان

مدت دوره: سه روز

سطح پیشرفته

 سطح دو این دوره معرفی می شود به علاقه مندانی که سطح یک را گذرانده یا آشنایی کامل با سرفصلهای سطح یک را دارند  و قصد دارند تا سطح پیشرفته  ادامه دهند

در این دوره

  \معرفی  مهارت های پیشرفته و تجهیزات لازم برای تهیه یک قهوه عالی

  توانایی کنترل راهبردی قهوه و جابجایی نقطه ای در بروئینگ چارت

  شناخت جرمهای غیرمحلول در آب و تاثیر آن روی اسیدیته

  درک و اهمیت by-pass و تاثیر آن روی دم کردن

  مراحل روست و تمرین طعمی آنها

تاثیر و تمرین عصاره گیری متفاوت روی طعم

درک و تاثیر دما و آشنایی با قهوه ی دمی سرد

 شیمی قهوه

 آب و قهوه – شناخت و تاثیر شیمی آب روی قهوه ی دم شده

 را خواهید آموخت

هزینه‌ی دوره: 2,000,000 تومان

مدت دوره: دو روز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.